maanantai 6. tammikuuta 2014

Yksi julkaisematon joulukortti

Joo-o, ollaan jo uuden vuoden tuolla puolen, mutta pakko vielä julkaista yksi joulukortti, koska tämä oli mielestäni kovin onnistunut.

Tein tämän kortin miehelleni joulukortiksi/-lahjaksi. Kuviopaperit ovat DCWV:n lehtiöstä, leimakuva on Penny Blackin Jolly Friends -setistä. Lumihiutaleet on lävistetty Fiskarsin ja Lidlin lävistäjillä ja kuorrutettu Sticklesillä. Jokainen lumihiutale on hieman toisista poikkeava - joko olen yhdistänyt erilaisia lumihiutaleita tai vähintään olen käyttänyt eri sävyistä Sticklesiä niin ettei yksikään hiutale ole ihan samanlainen. Leimakuva on väritetty ProMarkereilla ja lisänä on hieman Sticklesiä ja Liquid Pearlsia. Vaaleampi kuviopaperi muodostaa taskun ja sieltä pilkistävä helmiäiskartonki on stanssattu Sizzixin Tickets -stanssilla.

Tuo helmiäiskartonki on siis lahjakortti, johon olen stanssannut kanteen vielä samasta helmiäiskartongista ja valkeasta kartongista pienemmät kuviot. Leimasin on FinnStamperin.


2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.