sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Muistikirja kouluun

Tällä tytöllä alkaa opiskelut, joten pitihän sitä tuunata muistikirja koulua varten. Olisin tehnyt muuten koko höskän alusta saakka itse, mutta en ole vielä ehtinyt hankkia Bind-It-Alliin kierteitä, joten nyt sitten mennään valmiilla kirjalla.


Paperi on DCWV:n Tahiti Beach Stack -lehtiöstä, johon leimailin sitten jonkun lehden kylkiäisenä saamallani "Notes"-leimalla tekstiä sinne tänne. Kellotaulu on tietenkin Tim Holtzin ihanalla "Weathered Clock"-stanssilla tehty, mutta jätin siitä tällä(kin) kertaa viisarit pois. Kuorrutin kellotaulun Distress Sticklesin sävyllä Tattered Rose, niin sain pintaan eloa. Avain- ja lukkoteippi on Teippitarhan.


Takakansi on tietty tuunattu myös, tosin vähän simppelimmin. Myös kirjan sisäkansissa on kuviopaperia - tein niistä taskut sekä etusisäkanteen että takasisäkanteen, joten niihin voi laittaa jotain pieniä lippulappusia jos tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.