perjantai 10. tammikuuta 2014

Hempeää P*askikseen

P*skarteluhaasteen #215 aiheena on luonnos, jossa oli haastetta kerrakseen. En yleensä tee kortteja luonnosten pohjalta vaan lähden materiaalit edellä ja katson mitä syntyy. Tämä luonnos oli vieläpä astetta haastavampi, joten hetki piti miettiä että lähdenkö leikkiin ollenkaan. Lopputulokseen olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, joten kyllä kannatti!

Paperit on ihanat Michele R Designsin digipaperit Magnolia Spring Blossom -setistä. Lisänä on läpikuultavaa valkoista organza(?)nauhaa, jossa on kultaisia raitoja, kultaista narua, pala washi-teippiä sekä ääriviivatarra. Sydämet on "jämäpaloja", joita tulee Sizzixin "Love Story" Thinlits-setistä, kun käyttää esim. avain stanssia. Narupätkien, teipin, tekstin ja sydämien kiinnityksessä käytin glossya. Jouduin käyttää sitä myös teipin ja tarran kanssa, koska niiden oma liima ei riittänyt pitämään kiinni organzassa.

Pidän erityisesti kortin herkästä tunnelmasta.

Edit 10.1.2014 19:57 Korjattu P*skarteluhaasteen nimi, en näköjään perjantai-väsyssä osaa enää edes kirjoittaa. Otsikko pysyköön. Pahoitteluni!

2 kommenttia:

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.