maanantai 15. kesäkuuta 2015

Pinkki kaupunki

Leikittelin vähän aikaa sitten CAS-tyylillä ihan urakalla ja julkaisin kortteja niin uuteen kotiin kuin onnitteluja vartenkin. Tässä samalla tyylillä nyt yksi cabinet kortti.


Kaupunkin on stanssattu kaksivärisestä kartongista ja mielestäni tämä hot pink näytti paremmalta kuin vaaleanpunainen, joten se pääsi näkyviin. Stanssi on siis Die-namicsin ihana kaupunkisiluetti. Kuviopaperi on jälleen silppulaatikon kätköistä ja mielestäni se sopi loistavasti yötaivaaksi tähän korttiin. Korttipohja on kierrätetty pahvikansion kannesta. Toinen puoli on korkeakiiltoinen, vaikkei se kuvassa näykään. Tausta on ns. tavallista kartonkia, joten siihen on helppo sitten kirjoittaa.

Some of you may remember the CAS cards I posted some time ago... One was for new home and the other was just plain congratulations card. As you see, today's card follows the same theme, but this time I made a cabinet card. I cut the city landscape with Die-namics die out of two-colour cardstock. The other side was baby pink, but I think this hot pink is better for this card. :) The DP is from my scraps box and I think it makes the perfect night sky for this card. The cardbase is recycled from a cardstock folder. The other side is glossy - although you cannot really see it on the photo. The background is just normal cardstock, so you can easily write on it.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa! Harmaa ja tuollainen voimakas pinkki on kieltämättä hyvä yhdistelmä. :)

      Poista
  2. Tykkään! Taitaa jäädä mulle olemaan ;)

    VastaaPoista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.