tiistai 13. toukokuuta 2014

Isoäidin tilkkutäkki

Vielä yksi hyvin, hyvin simppeli äitienpäiväkortti - tekstitkin on sisällä, mistä ei tietty tullut kuvaa...

Hyödynsin silppulaatikon sisuksia ja leikkelin paria erilaista kukkapaperia 2,5cm*2,5cm kokoisiksi paloiksi. Sommittelu violetille korttipohjalle ja se oli siinä. Sisäpuolella lukee hopeisella ääriviivatarralla "Isoäidille" ja kulmissa on ääriviivatarraruusut.

One more, super simple Mother's Day card. I used contents of my scraps box and cut couple of different flower papers into 2,5cm*2,5cm pieces. I laid them on lilac card base and that was it. Inside the card I have a text "Isoäidille" (for Grandma in Finnish) and some sticker roses in the corners. Unfortunately I didn't take any photo from the inside before sending this...

2 kommenttia:

  1. Suloinen tuli ja idea ihan mielettömän kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Tätä tehdessä mietin, että onko vähän tylsä, kun ei ole mitään selkeää huomionkiinnittäjää eikä paljoa kerroksia, mutta mitä enemmän näin jälkikäteen katselen niin sitä enemmän tykkään.

      Poista

Ihanaa, jos jätät jäljen käynnistäsi kommentin muodossa! Muistathan kuitenkin hyvät käytöstavat kommentoinnissakin, epäasialliset viestit poistetaan.

Thank You for leaving a comment when visiting. However, please remember good manners also when commenting, inappropriate comments will be removed.